søndag, oktober 12, 2008

Late dager

Det har vært noen fine dager. På onsdag var vi med Pedro i treningsstudio. Der hadde jeg min første erfaring med personlig trener. Det var en bra ting, i og med at man får jo trent bra og riktig, men man får jo litt prestasjonsangst når en stor biff av en mann glor ned på deg mens du tar sit-ups.
Etterpå var vi og spilte fotball i en hall i nærheten. Det var med unge, og noen ikke fullt så unge, mannfolk fra menigheten. Ingen jenter var med, for fotball er visst lissom for gutter, mest fordi de fleste jenter er dårlige (Det vakke meg som sa det..) Anyways, fotballen var kjempegøy, og kjempevarm! Etter en knapp time var det over og ut, og dette er bare oktober. I desember og januar blir det visst stekhett.

På dagene har det rett og slett vært en smule kjedelig her, men det er fordi vi ikke har kommet ordentlig inn i ting enda. Vi har ikke arbeidet denne uka. Har hatt intensivt språkkurs, så vi begynner på tirsdag. Også kan vi kan ikke gå til byen og sånt alene enda. Snart så blir det nok nok ting å ta seg til. Kveldene er vi ute med venner og ser film eller spiser popkønn, noen ganger begge deler. Har det fint.

Hanne får nok av oppmerksomhet her. Det skal være sikkert og visst. Fra mennesker i alle aldre, uavhengig av kjønn. Med jentene får det være greit, tenker jeg, men med gutta som glor etter ho på gata, så glor jeg tilbake. Nok får være nok.
I går var den varmeste dagen hittil (36+, men det føles varmere). Da passa det bra at vi ble invitert hjem til Richardo og familien på churrasco. De har et stort og fint hus med svømmebasseng. Churrasco er som grilling, bare mer. Masse kjøtt stekt på spidd og annet digg. Etterpå ble det vannvolleyball i bassenget.


Sengene her er visst ikke beregna på langbeina nordmenn som meg.



Jonatas med fornøyd elg



Vannmelon kommer i kingsize og kingprize.



Churrasco hos Richardo

3 kommentarer:

Solgunn sa...

Haha, d e godt du glor tebage=D Husk at d e kje rart at dei glor litt, d e kje kvar dag dei ser ein skjønnhet som Hanne! Hels na frå meg=)

Gunnar sa...

Skal hilse fra Mor, Henning.
Ho lo godt da ho så de lange beina dine stikke ut av senga. Dessuten synes ho det er veldig rart at bilder og tekst kan komme så fort fram, rundt halve kloden.
Pap.

Anni sa...

Halla på deg. Gøy og få litt innblikk i hva dere opplver i Brail :) Ja du får passe på Hanne så ingen kommer og tar henne.